15 Aralık 2014 Pazartesi

Ana Sayfa » , , , » Boğa Burcu Kadınının Özellikleri Nelerdir? - Mim

Boğa Burcu Kadınının Özellikleri Nelerdir? - Mim

15 Aralık 2014 Pazartesi
Sevgili Makyaj Tavsiyem Blog ve Makyaj Formülleri beni mimlemiş. Bu güzel mim için kendilerine teşekkür ediyorum. Bu yazının konusu burcunun özelliklerini taşıyor musun. Ben Mayıs doğumlu bir Boğa burcuyum ve genellikle burcumun özelliklerini taşıdığımı düşünüyorum. İsterseniz Boğa burcunun özelliklerine biraz daha yakından bakalım.


1- Boğa burcu kadınları ince ve minyon bir yapıya sahiptir.Herkes tarafından dikkat çekecek şekilde güzeldirler. Ses tonları çekici, duyarlı ve sıcaktır. Boğa burcu kadını zarafet sahibidir.

 Hayatımın her döneminde ince bir insan oldum. Hatta bazı zamanlarda hastalık derecesinde zayıftım. Şu anda da zayıf olduğumu düşünüyorum. Minyonluk kısmına gelecek olursak. Bunu da beni tanıyan arkadaşlarım onaylayacaklardır sanırım. Güzellik kısmı göreceli olduğundan bunu bilemeceğim. Ses tonumu genel olarak beğenirler.

2- Boğa burcu kadını kolay kırılabilir. Genellikle sessiz bir yapıya sahiptir ve kavgadan hoşlanmazlar.

Gerçekten çok kolaylıkla kırılabiliyorum. Sessizlik ve sukuneti çok severim, mümkünse de kavgadan kaçmak için her yolu denerim.

3- Boğa burcu kadını dış görünüşleri ile soğuk görünebilirler ancak oldukça sıcakkanlı ve samimi bir kişiliğe sahiptir.

Bu da bana oldukça uyan bir madde. İlk tanıştığım insanlar benim çok soğuk ve kendini beğenmiş göründüğümü söylerler. Çünkü yeni tanıştığım bir ortamda önce insanları incelerim, onları dinlerim. Kendimi onlara açmak istiyor muyum düşünürüm. Eğer kendimi anlatmaya karar verirsem de benden sıcakkanlısı yoktur.

4- Boğa burcu kadını için para çok önemlidir. Riskli durumlardan kaçmaya çalışır. Hem hırslı hem çalışkandır.

Para benim için en önemli şey değildir ama herkes gibi ben de param olmasından mutluluk duyarım. Bu konuda da riskli olabilecek durumlardan gerçekten kaçmaya çalışırım. İş konusunda da çok hırslı değilimdir ama çalışkanımdır.

5- Boğa burcu kadını kıskançtır. Kendisi için önemli olan kişilerin mutluluğu için ellerinden geleni yapmaktan kaçınmazlar.

Asla fazla kıskanç olduğumu düşünmüyorum ama tabii zaman zaman kıskanç olduğum durumlar da vardır. Sevdiğim insanlar mutlu olursa ben de mutlu oluyorum. O nedenle onları mutlu etmek için elimden geleni yaparım.

6-  Boğa burcu inatçı ve rahatına düşkündür. Zaman zaman açgözlülük sergileyebilir.

Tamamen doğru bir kötü özellik. Özellikle rahatına düşkün kısmı aynı ben. Pikniğe gidip yerde oturmaktan bile rahatsız olabilirim.

7- Yemek yapmaktan ve yemek yemekten hoşlanır. Lüks mekanlarda takılmaktan, eğlenmekten, çikolata ve abur cubur yemekten hoşlanır.

Yemek yapmaktan ve yemek yemekten hoşlanırım ama yemek yaptıktan sonra arkamdan biri mutfağı toplamalı yoksa işkence gibi benim için. Lüks mekanlarda takılmaktan, eğlenmekten hoşlanmayan var mıdır ki? Abur cubur olarak sadece çikolata ve cips severim. Bisküvi, kraker ve şekerleme gibi şeyleri sevmem.

8- Boğa burcunun en önemli özelliği sabırlı olmasıdır. Bir duruma uzun süre tahammül edebilir. Belirli bir yere kadar yapılan hataları görmezden gelebilirler ancak haksızlığa uğradığını, kandırıldığını ve üzüldüğünü hissederse hırslı ve kızgın bir şekilde bulunduğu yeri terk eder, bir daha da geri dönmezler.

Gerçekten aşırı derecede sabırlıyımdır. Bana yapılan ufak hataları hemen unutur, hatta söylenen kötü kelimeleri bile hatırlamayabilirim. Hatta bazen ben bu insana kırılmıştım ama konu neydi dediğim bile olur ama eğer ki gerçekten beni aptal yerine koyacak bir durumla karşılaştıysam da asla geri vites yapmam.

Umarım bu yazı ile beni daha yakından tanıma fırsatı bulmuşsunuzdur. Bu yazıdaki boğa burcunun özelliklerini http://www.bogaburcu.net/ sitesinden derledim. Boğa burcu ile ilgili daha fazlasına ulaşmak için bu siteye bakabilirsiniz.

Yorumlarını merak ettiğim arkadaşlarım Ece'nin Günlüğü, Orijinal Peri, Kafası Karışık Blog  bloglarının güzel sahibelerini mimliyorum.



3 yorum:

  1. Bir balık burcu kadını olarak şu an çok yorgun olduğumdan yarın sabah işe gider gitmez mim ine cevap olarak konumu hazırlayacağım :) ve mim için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. Çok çok teşekkür ederim çok sevindim ben de balığım ve ben de yarın boş dersimde derhal cevabını hazırlayacağım :)

    YanıtlaSil
  3. seni yakından tanımak cok zevklıydı :) keske bende minyon olsaydım derim hep :( cok guzel bır yazı olmus emegine saglık :)

    YanıtlaSil