29 Kasım 2014 Cumartesi

Ana Sayfa » , , , , » Yılbaşında Giymek İçin Kırmızı Kıyafet Kombin Önerileri

Yılbaşında Giymek İçin Kırmızı Kıyafet Kombin Önerileri

29 Kasım 2014 Cumartesi
Yılbaşı denince hemen hemen herkesin aklına kırmızı gelir nedense. Sanırım Noel baba kırmızı giydiğinden olsa gerek yılbaşında herkes kırmızı kıyafet giymek ister. Kırmızı giyinmesek de yeni yıla girerken üzerinde kırmızı bir şey bulundurmak adetten olmuş. Durum böyle olunca da yılbaşı için kıyafet alışverişine çıkılınca gözler kırmızılardan yana oluyor.

yilbasi kirmizi elbise giymek

Kırmızı elbise seçenekleri o kadar çok ki insan seçmekte zorlanıyor gerçekten. O nedenle kendi vücut tipinizi göz önünde bulundurarak tercih yapmanızı tavsiye ederim. Mesela sağdaki ve soldaki fotoğraflardaki elbiseler çok şık aslında ama eğer boyunuz kısa ise bu elbiselerin altına fotoğraftaki gibi bilekten bağlamalı ayakkabılar giyerseniz boyunuzu daha kısa gösterecektir.

kirmizi elbise kombinleri

Yılbaşında uçuş uçuş bir elbise de güzel bir tercih olabilir. Tabii ki kırmızı ruj, kırmızı oje de tercih edilebilecek kırmızı kombinler arasında.

yilbasi kirmizi elbise

Yılbaşında bir prenses edasıyla dolaşmak isteyenler bunun gibi bordo bir kıyafet tercih edebilirler.

Ben yılbaşında kıpkırmızı giymekten hoşlanmıyorum. Kırmızı kıyafet kombinlerimi yaparken siyahtan ya da gümüş renginden yardım almayı da seviyorum. Umarım bu yazı yılbaşında kırmızı giyinmeyi sevenler için bir fikir olmuştur. 



8 yorum:

  1. Güzel tiyolar, hoş öneriler :-)
    teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Tabi prenses gibi giyindikten sonra, ona uygun bir yerlere gitmek gerekiyor. :)
    Çok beğendim en sonraki kombini, kırmızı tonu çok güzel, asil duruyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tabii bir de prens olsa fena olmaz de mi?

      Sil
  3. ya coooook güzeller ama nerde giyecegim hic böyle sIk giyinebilecek bir yere gitmiyoruz biz maalesef yilbaslarinda :( Daha cok hava buz gibi oldugu icin kat kat kazak giyiyoruz :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya bunları giydikten sonra ısınmak için üzerimize kürk giymemiz lazım :)

      Sil
  4. kırmızıyı çok severim. Çok hoşlar

    YanıtlaSil
  5. Aynen bende kıpkırmızı kombinlerden hoşlanmıyorum. Zevk meselesi ama araya bir renk istiyor gibi. Ayrıca kırmızımsı bordoya (adını bilseydim iyiydi :-)) bayılıyorum!

    YanıtlaSil