4 Kasım 2014 Salı

Ana Sayfa » , , , » Küçük Oturma Odalarına Dekorasyon Fikirleri

Küçük Oturma Odalarına Dekorasyon Fikirleri

4 Kasım 2014 Salı
Orta halli bir bütçeniz var ve bütçenize uygun bir ev aldınız. Ancak oturma odası olarak düşünülen oda sizin istediğinizden küçük ve nasıl dekore edeceğinizi bilemiyor musunuz? O zaman yazımı okumaya devam edin. Aslında küçük odaları dekore ederken kullanışlı köşeler yaratmanız mümkün. Küçük odaları dekore ederken koyu ve canlı renkteki duvar kağıdı ve boyalarından kaçınmalısınız. Açık renkler kullanarak hem odanın daha ferah hem de daha aydınlık görünmesini sağlayabilirsiniz. 

kucuk oturma odasi

Pencerelerin önünü mümkün olduğunca kapatmayın ve gün ışığının odaya girmesine izin verin. Küçük odalarda L koltuk kullanmak da güzel bir çözüm bence. L koltuklar hem çok konforlu hem de şık ve yerden tasarruf etmenizi sağlayacak bir çözüm. İki tekli bir ikili koltuk kullanmak hem odayı daha kalabalık gösterecek hem de alanınızı daraltacaktır.

dekorasyon ornekleri

Küçük olan odanıza TV ünitesi oluştururken geniş dolaplı olanları kullanmaktansa duvara monte edilen bu resimdeki gibi Tv bölümü oluşturmak odanızın şık görünmesini sağlayacaktır.

oturma odasi dekorasyonu

Küçük odanızın duvarlarında, mobilyalarında açık renk tercih etmek odanızı daha ferah gösterecektir. Ancak tabii ki canlı renkleri aksesuarlarınızda kullanabilirsiniz. Ortaya hem puf olup oturulabilecek hem de üzerine eşyalarınızı koyabileceğiniz bir sehpa alabilirsiniz. Tavandan yere kadar uzanan perdeleri odanızın duvarlarını daha yüksek göstereceği için tercih edebilirsiniz.
Küçük oturma odalarınıza küçük dokunuşlarla derinlik ve farklılık katmanız mümkün. 

4 yorum:

  1. Merhaba,
    Ne kadar hoş mekanlar... En alt resimdeki odayı daha çok beğendim :) sıcacık...

    YanıtlaSil
  2. Harika fikirler. Hoş görünüşe bayıldım mm.

    YanıtlaSil
  3. Harika fikirler. Hoş görünüşe bayıldım mm.

    YanıtlaSil