1 Kasım 2014 Cumartesi

Ana Sayfa » , , » Kış Modası - En Güzel Bere ve Şapka Modelleri

Kış Modası - En Güzel Bere ve Şapka Modelleri

1 Kasım 2014 Cumartesi
Kış mevsiminin ve soğukların kendini hissettirmeye başladığı bu günlerde kış modasının baş kahramanlarından biri olan bere ve şapka modellerine bir bakalım mı beraber? Özellikle Ankara gibi karasal, soğuk iklimlerde yaşayanlar için kışın bereler veya şapkalar vazgeçilmezdir. Bereler hem güzel bir koruyucu hem de şık bir aksesuar bana göre.

kis bereler
Orgu Bere Modelleri

Her sezon mutlaka bulunan klasik örgü bere modellerini ben çok seviyorum. Hem şık hem de oldukça sıcak tutuyorlar. Bir bere ne kadar değişik olabilir diye düşünüyorsanız yazıyı okumaya devam edin.

DANTELLİ BERE MODELLERİ


Bu sezon ilk defa gördüğüm dantelli bere modelinin bir örneğini Rihanna kullanmış. Aslında romantik ve feminen gibi görünen bu bere modelini pek sevemedim. Üstelik de kullanışsız bana göre.


bere modelleri
Dantelli Bere Modelleri

KULAKLI BERE MODELLERİ


Hayvan figürlü ve kulaklı bereler de sadece çocuklar için değil bizler için de üretiliyor artık. Üstelik de çok sevimliler. Bershka'nın sitesindeki bu panda modeli de pek sevimli görünüyor değil mi?

hayvan sekilli bereler
Kulakli Bere Modelleri

YAZILI BERE MODELLERİ


Bere modelleri arasında benim en sevdiğim model yazılı bereler. Klasik bereler gibi sade, dantelli bereler gibi abartılı değiller. Zara'nın sitesinde gördüğüm bu "Winter is coming" yazılı şapkayı çok beğendim.

yazili sapkalar
Yazili Bere Modelleri

Bereler her ne kadar kışın vazgeçilmez gibi görünse de saçlarının bozulacağını düşünen pek çok kişi de bere kullanmaktan kaçınıyor. Bere kullanarak hem kışın soğuğundan korunabilir hem de çok şık olabilirsiniz.


6 yorum:

  1. Panda modelli bere çok hoşuma gitti :) Minik oğluşuma da çok yakışır :) Paylaşımınız için teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  2. Dantellisi cidden çirkim bence de. Basit hazır bereye dantel yapıştırılmış gibi.....Ben ponponlu bereliri çok severim. Bu yaşta kendi berem ponponludur mesela....

    YanıtlaSil
  3. İlk bere çok hoşuma gitti :)

    YanıtlaSil
  4. Dantelli olanlar çok güzel ama pek benlik değiller.Sanırım ilk resimdekini tercih ederdim :)

    YanıtlaSil
  5. Çok beğendim bende bereleri...

    YanıtlaSil
  6. Kulaklı olanlardan örücem fırsat bulursam, kızımla takım kullanmak için :))

    YanıtlaSil