3 Kasım 2014 Pazartesi

Ana Sayfa » , , , , » Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu İncelemesi

Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu İncelemesi

3 Kasım 2014 Pazartesi
Makyaj temizleme suları son birkaç yıldır hayatımıza girdi ve pek çok marka makyaj temizleme suyu çıkarmaya başladı. İlk kullandığım makyaj temizleme suyu Bioderma idi. Garnier ise ambalaj olarak Biodermaya çok benzeyen bir makyaj temizleme suyu üretti. Makyaj temizleme suyu benim cildim gibi hassas ciltler için bir kurtarıcı olabilir. Temizleme köpükleri ve jel ürünler cildimde alerji ve yanmaya sebep olurken kullandığım hiçbir makyaj temizleme suyunda böyle bir etki oluşmadı.

makyaj temizleme suyu

Garnier her ne kadar ambalaj olarak Biodermaya benzese de kalite olarak bana göre uzaktan yakından benzemiyor. Pek çok blogda Garnier için övgüler duyduğumdan indirim zamanında 2 tane almıştım. İlk şişenin sonuna gelmek üzereyim dolayısıyla artık bu ürün hakkında yorum yapabilirim. Yüz, göz ve dudaklar için kullanılabilecek bir ürün olsa da ben göz makyajımı temizleyemedim. Gözümde yanma yaptı ve kalıntılara sebep oldu. Cilt temizliği açısından da yeteri kadar temizlenmiş gibi hissetmedim. Bu iki şişe bittiğinde tekrar almayı düşünmediğim bir ürün oldu.
Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu pek çok blog yazarı tarafından sevilse de bana iyi gelmeyen, memnun kalmadığım bir ürün oldu ne yazık ki.

5 yorum:

  1. Merhaba,blogunuzu yeni keşfettim.. Çekilişime beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba instagramın güzellikleri işte sizi orada buldum iyi ki buldum :) Bu ürünü hep niyetlendm ama stoklarım bitmediğinden almadım bir daha düşünmeli o halde

    YanıtlaSil
  3. Bende bu ürünü sevmedim ve ikili olanindan aldim umarım o iyidir takipteyim canim

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar! Ben Bioderma ile ikisinin arasında kaldım ama diğer bloglardan okudugum kadarıyla aynı işlevlerde ürünler olduklarını söylemişler. Bende bunu aldım uygun fiyatlı oldugu için, bi sıkıntım olmadı simdiye kadar (o) ama sizin yazınızı okuyunca Biodermayı da denemeye karar verim :) Sevgiler (k)

    YanıtlaSil