15 Kasım 2014 Cumartesi

Ekose Gömlekler Nasıl Giyilir?

15 Kasım 2014 Cumartesi
Ekose gömlekler her mevsim giyilebilmesiyle özellikle rahatlığı sevenlerin vazgeçilmezidir. Ekose yani kareli gömlekler eskiden tercih etmediğim modelleri ama son zamanlarda tercihlerim ve fikirlerim değişti. Yaş değiştikçe insanının zevkleri de değişebiliyormuş. Son zamanlarda ben de kendime bir kırmızılı ekose gömlek edinmek istiyorum. Nedense bilmiyorum özellikle kırmızılı olanları daha çok sevdim ekose gömleklerin.

ekose gomlek giyme sekilleri

Ekose gömlekleri günlük hayatınızda spor bir pantolon üzerine tek başına giyebileceğiniz gibi, düz bir bady üzerine de giyerek kombinleyebilirsiniz. Hatta yazın gömleğin alt uçlarını bağlayarak göbeğinizi hafif açıkta bırakabilirsiniz.

ekose gomlek modasi

Ekose gömlekler eteklerle de çok rahat kombinlenebilirler. Kışın kazakların altına giyebilir, sıcak bir ortama girdiğinizde kazağınızı çıkararak rahat edebilirsiniz.

Özellikle haftasonu programlarında ve rahat olmak istediğiniz her zaman ekose gömlekleri tercih edebilirsiniz. 

6 yorum:

  1. Etek ile hiç kombin yapmamıştım gerçi çok etek giyen biri değilim ama :) çok şık durmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aslında ben de hiç etekle düşünememiştim ilk başta.

      Sil
  2. Merhaba,
    Ben de size buyurdum geldim hoş geldim inş(:
    Blogunuzdaki yazılar çok hoşuma gitti bu kombin önerileri tarzındaki yazı çok güzel mesela. Ben bazen neyi neyle kombin yapsam diye bir türlü karar veremiyorum ve hep aynı görüntülerle sokağa çıkıyorum. Bu yazının en azından benim gibiler için çok faydalı olduğunu düşünüyorum.
    Bilahare kahvemi kapıp özellikle blogunuzu karıştırmaya tekrar geleceğim. Şimdilik annyong^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım hoşgeldin. Övgülerin için teşekkür ederim.

      Sil
  3. Beautiful post ! Follow each other on GFC and Bloglovin? If yes, follow me and i follow back as soon as i see it. Let me know with a comment on my Blog Lovely Sylvie ♥
    love-love-love-lov.blogspot.com

    YanıtlaSil