25 Ocak 2016 Pazartesi

Ana Sayfa » , , » Farmasi Biten Ürünlerim ve Yorumlarım

Farmasi Biten Ürünlerim ve Yorumlarım

25 Ocak 2016 Pazartesi
Farmasi bloggerlar sayesinde Türkiye'de de popüler olmaya başladıktan sonra ben de pek çok ürününü kullanma fırsatı buldum. Bazı ürünleri çok sevdim bazılarını ise ortalama bir performansta buldum ancak beğenmediğim hiçbir ürünü olmadı bugüne kadar. Biten ürünlerle ilgili yazıları okumayı çok seviyorum ama yazması o kadar kolay değil. Özellikle de benim gibi üşenip ürünleri biriktirip uzun aralıklarla yazıyorsanız, ürünü hatırlamakta zorlanıyorsunuz. Ayrıca bir sürü ürün biriktiği için de yazmaya daha çok üşenir oluyorsunuz. Bu nedenle biten ürünleri biriktirmeden aylık olarak yazmaya çalışacağım bundan sonra. Ancak elimde biriken ürünlerden Farmasi ürünleri çoğunlukta olunca biten Farmasi ürünlerimi bir yazıda paylaşmak istedim. Ürünlere şimdi beraber bakalım.

farmasi sampuan krem


Farmasi Yumurta Proteinli Şampuan ve Saç Maskesi: Aslında severek kullandığım bir ürün bu ikili. Bu bitirdiğim 3. set olmasına rağmen nedense son kullanımımda biraz soğudum bu ürünlerden. Saçları yumuşatması, nemlendirmesi ve yaptığı bakımı çok seviyorum. Yumurta proteini olmasına rağmen oldukça hoş bir kokusu var. Soğumamın nedeni ise sanki saç boyamın daha hızlı akmasını sağlıyor gibi geldi. Yine de temiz içeriği ve sevdiğim etkileri nedeniyle bir süre sonra boyam daha oturduğunda tekrar kullanacağım bir şampuan ve maskesi ikilisi. 

Farmasi Sarımsaklı Şampuan ve Saç Maskesi: Aynı seriden sarımsaklı olanını denemek istememin nedeni ise tabii ki saç dökülmesi. Yumurta proteinli olanın kokusunu sevince ve de bu üründe hoş kokulu yazdığı için tereddüt etmeden aldım. Ama bu serinin kokusundan hiç hoşlanmadım. Sarımsak gibi kokmuyor ama özellikle maskesinde daha yoğun olmak üzere hafif acımsı bir koku mevcut. Etkisine gelecek olursak kötü değil ama beni de benden almadı. Çok farklı kesinlikle almalıyım dediğim bir etkisini göremedim. Bu nedenle tekrar alacağımı düşünmüyorum.

Farmasi Gül Suyu: Özellikle sevdiğim ürünlerinden birisi Farmasi'nin. Gül suyunun doğalını kullanmak lazım. Ben tonik olarak gül suyu kullanmayı seviyorum. Cildimi sıkılaştırdığını düşünüyorum. Severek kullandığım için de Farmasi gül suyunu tekrar alacağım.

Farmasi El ve Ayak Peeling Tuzu: Yine bayılarak kullandığım, tekrar tekrar almayı istediğim bir ürün. Kuru olarak cildinize peeling yaptığınız elinize ve ayaklarınıza harika bir yumuşaklık kazandıran bir ürün. Manikür rutininizi evinizde yapıyorsanız kesinlikle elinizin altında olması gereken bir ürün olduğunu düşünüyorum. Fiyatı indirimsiz olarak 40 TL. Ancak şu an indirimli olarak 19 TL'ye alabiliyorsunuz. Belki biraz pahalı olduğunu düşünebilirsiniz ama inanın değecek bir ürün. 

Farmasi Aynı Sefa Yağı İçeren Yüz Kremi ve El Kremi: Aynı sefa yağı kuru ve yıpranmış ciltler için birebir bir ürün. Yüz kremine bayılarak kullandım. Özellikle kış soğuklarında daha da kuruyan yüzüme ilaç gibi geldi. Onarıcı yapısı sayesinde cildimdeki kızarıklık sorununu da epey azalttı. Hatta kremi bitirdikten sonra ikinciye geçmeden elimde yarım olarak kalan başka bir kremi bitireyim dedim ve kızarıklıklar tekrar geldi. 2 tane daha stoğum var elimde bu kremden. Kesinlikle vazgeçemeyeceğim bir ürün diyebilirim. Benim için tek eksisi anti-aging bir ürün olmaması. Malum artık 32 yaşımdayım. Aynı sefa yağı içeren el kremi de benzer özelliklerde severek kullandığım bir ürün oldu. Soğuktan kuruyan, çatlayan ellerim çok sevdi.

Farmasi Relax Duş Jeli: Ortalama performansı ile tekrar almaya can atmadığım bir ürün oldu. Aslında duş jellerinden fazla bir beklentim yok. İyi köpürsün ve kullanım sırasında koku duyuma hitap etsin yeter benim için. Bu duş jeli bana göre fazla erkeksi kokuyor. Verdiği temizlik hissi ve köpürmesi iyi olsa da kokusu nedeniyle tekrar almayı tercih etmeyeceğim bir ürün. 

Oldukça uzun bir yazı oldu sanırım. Biten ürünlerle ilgili yazıları bu yüzden de çok seviyor ve zevkle okuyorum. Benim Farmasi markasına ait kullanıp bitirdiğim ürünlerle ilgili yorumlarımı anlattığım bu yazımı hala okuyorsanız size teşekkür ederim. Bu ürünlerden bazıları için daha detaylı blog yazısı yazmıştım önceden. Eğer onları da okumak isterseniz isminin üzerine tıklayarak okuyabilirsiniz. Sizlerden bu ürünleri deneyen varsa fikirlerinizi yorum olarak yazarsanız çok sevinirim. 

15 yorum:

  1. El kremi ve peeling tuzunu çok merak ettim. Özellikle elimde peeling bittiğinde indirimde bir şans vereceğim ;)

    YanıtlaSil
  2. Ürünlerini çok merak ediyorum ama etrafımda hiç satan yok merak ettiğim bir marka :)

    YanıtlaSil
  3. El kremini ben de kullandım ve çok beğendim.. Diğer ürünleri ise henüz kullanmasım :)

    YanıtlaSil
  4. ben genelde renkli kozmetiklerini denedim :) ancak El ve Ayak Peeling Tuzu'nun harika olduğunu biliyorum!

    YanıtlaSil
  5. peeling tuzunu denemek lazım...

    YanıtlaSil
  6. el kremi ve peelingi kesinlikle benim favorilerim içinde :-)) yüz kremini de denemeyi istiyorum..

    YanıtlaSil
  7. Aynı sefalı kreme bende başladım canım çok sevdim şimdiden :)

    YanıtlaSil
  8. Bende herkes gibi çok merak ediyorum ve evet nereden temin edebilirim ürünleri bi fikrim yok. Sevgiler ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağdaki farmasiye nasıl üye olunur yazımdaki linkten üye olabilir ve kendi ihtiyaçlarını alabilirsin.

      Sil
  9. ben de farmasiye yeni yeni merak sarmıştım bu yüzden bu yazı çok iyi geldi aynı sefalı kremi ben de merak ediyorum 32 yaş çok erken değil mi anti aging için onu soracaktım bi de gül suyu hakiki mi acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anti-aging için bence 25 yaşından itibaren bir şeyler yapmak gerekiyor. Gül suyu ise hakiki.

      Sil
  10. gül suyunu bende severek kullanıyorum, çok güzel bir ürün hepsini güle güle kullan x-)

    YanıtlaSil
  11. El ve ayak peling tuzu gerçekten çok başarılı.

    YanıtlaSil