16 Kasım 2015 Pazartesi

Ana Sayfa » , , , , » Farmasi Yumurta Proteinli Şampuan ve Saç Maskesi

Farmasi Yumurta Proteinli Şampuan ve Saç Maskesi

16 Kasım 2015 Pazartesi
Farmasi ürünleri ile ilk tanışmamdan sonra pek çok ürününü denemeye başladım. Özellikle de kendim satış danışmanı olduğum için her ay kendime denemek istediğim ürünleri alıyorum. Bu ürünlerden birisi de yumurta proteinli şampuan ve saç kremi idi. Yumurtanın saçlar için olan faydası malum. Özellikle de pek çok maskenin içinde kullanılabiliyor yumurta.

farmasi yumurtali sampuan


Bu ürünü almadan önceki aklımdaki tek şüphe kokusu idi. Yumurta denilince sanki kötü kokuyormuş gibi bir şey oluştu kafamda. Ancak bu ürün o kadar güzel kokuyor ki kesinlikle bu konudaki ön yargım kırıldı. Bu üründen 2 şampuan ve 2 saç maskesi bitirdim. Dolayısıyla bu ürün hakkında oldukça fikir sahibi oldum. 
Yumurtalı şampuanı oldukça sevdim. Saçlarımı güzelce yumuşatıyor. Üstelik bu aralar saçlarım oldukça kuru ve yıpranmış durumda. Köpürmesi, temizlemesi güzel. Saç maskesini ise ben saç kremi gibi uyguluyorum. Duşta iken saçlarımdaki fazla suyu alıp sürüyorum ve biraz bekledikten sonra yıkıyorum. Bu iki ürün hakkında olumlu düşüncelerim olmasına rağmen olumsuz bir düşüncem de var. Sanki saç boyamın daha hızlı akmasına sebep oluyor gibi geldi bana. Yine de saçımdaki etkilerini sevdiğim için 2 kutu bitirdim. 500 ml'lik bir ürün olduğu için de uzun süre kullanabiliyorsunuz. İndirimlerde fiyatı değişmekle birlikte ortalama olarak 17-24 TL arasında bir fiyatı var.
Farmasi'nin yumurta proteinli şampuan ve saç maskesini sevmeme rağmen 2 kutu kullandığım için bir süre olarak almayacağım. Ara ara farklı ürünler denemeyi daha çok seviyorum.

Eğer siz de farmasi ürünlerini almak ya da temsilci olmak istiyorsanız. Aşağıdaki linke tıklayarak kendi kaydınızı oluşturabilirsiniz.

13 yorum:

  1. Başlığı okuyunca ben de direk içimden "kokmaz mı" diye sordum:))) Yumurta sevmez biri olarak pek yaklaşamayacağım bir ürün olur bu sanırım.

    YanıtlaSil
  2. Saç maskesi iyiymiş. Arada kullanmak faydalı olur.

    YanıtlaSil
  3. Farmasi çok çalışkan bir firma. Ürünleri de güzel.

    YanıtlaSil
  4. Farmasi çok çalışkan bir firma. Ürünleri de güzel.

    YanıtlaSil
  5. Farmasiden bir şampuan kullanmıştım fena değildi ama bu daha iyi sanırım

    YanıtlaSil
  6. Yumurtalı deyince acaba kuru saçlar için mi ?

    YanıtlaSil
  7. sık sık ürün değiştirmek de saça zarar verir ama yumurta iyi bir besleyici ben bunu deneyim

    YanıtlaSil
  8. değişikmiş yahu :d kullanır mıyım bilemedim. Farmasi hep yenilik firması (:

    YanıtlaSil
  9. Söz konusu yumurta olunca insanın aklına hemen kokusu geliyor değil mi..:)

    YanıtlaSil
  10. yumurta saça oldukça faydalı gerçekten ben maskesını yapıyordum her ne kadar zor olsada .Ama inan şampuanı oldgunu ılk kez duyuyorum.denemek istedm şimdi blogunu yenı keşfettım takıbe alıyorum cnm :)

    YanıtlaSil
  11. Ben de kullanıyorum ilkten iyi geldiğini düşünüyordum fakat farkettim ki 2 gün sonra saçları gerçekten çok pis gösteriyor normalde saçlarım 1 hafta yıkansam kokmazdı şimdi berbat kokuyor yikanmadigimda
    Annem farmasi yapıyor diye aldım ama artık kullanmayacağım yeterince temizlemiyor üzgünüm

    YanıtlaSil