2 Ocak 2015 Cuma

Ana Sayfa » , , , , , » Smoke Balm Paletleri - The Balm'ın Yeni Üçlü Farları

Smoke Balm Paletleri - The Balm'ın Yeni Üçlü Farları

2 Ocak 2015 Cuma
The Balm far paletlere olan aşkımı anlatmama gerek yok sanırım. Son çıkardığı bir iki far paleti hariç hepsini elimde mevcut. Daha önce blogumda sizlere Nude Tude ve Nude Dude far paletini anlatmıştım. Bu yazımın kahramanları ise son çıkardığı paletlerden olan Smoke Balm Paletleri olacak. Yeni çıkan far paletlerinden ilk olarak almayı tercih ettiğim Smoke Balm far paletlerinin her ikisinde de üçer adet far bulunuyor. Hep kocaman paletler alacak değiliz ya bu sefer de minik sevimli far paletlerimiz olsun istedim.

the balm farlar

Küçük, dikdörtgen şekilli ambalajları her zamanki gibi sağlam karton yapıda ve mıknatıslı şekilde kapanıyorlar. Bu nedenle yanımda taşımak için oldukça büyük avantajı var. Ayrıca kibrit kutusu şeklinde tasarlanmış. Yan tarafında kibrit çakmak için kullandığınız alana benzer şekilde. Bu far paletlerinin kendine ait bir isimler var mı bilemiyorum ama bir tanesinin ambalajı kahverengi, diğerinin yeşil.

smoke balm renkleri

Kahverengi olan paletin içindeki farların isimleri Blaze, Spark ve Flame.

smoke balm far

Yeşil olan paletin içindeki farların isimleri ise Kindle, Glow, Combust.
Hadi renklere daha yakından bakalım.

the balm farlar

Kahverengi ambalajı olan Smoke Balm paletin içindeki Blaze isimli siyah farın içinde hafif simleri var. Bu simler kullanırken kesinlikle göz kapağıma dökülmedi. Zaten göz üzerinde öyle fazla kendini belli etmiyor. Spark ise çok güzel boz bir gri ancak içerisinde kahverengilik de barındırıyor. Bu yüzden kaş için de kullanabilirsiniz. Flame ise içerisinde pembelik de olan bir şampanya rengi. Bu üç renk makyaj yaparken ihtiyacınız olan her şeyi sağlıyor.

smoke balm renkleri

Yeşil ambalajı olan Smoke Balm paletin içerisindeki Kindle yeşil sevmeyenleri bile kendine hayran bırakacak kadar güzel bir zümrüt yeşili. Glow ise sıcak alt tonlu bir kahverengi. Bu tarz renkler geliş olarak kullanmak için harika oluyorlar. Combust ise sarı alt tonlu bir şampanya. İlk bakışta diğer far paletindeki Flame isimli renk ile benzer gibi görünse de birbirlerinden oldukça farklı.

The Balm'ın her çıkardığı far paletine bayılan biri olarak, Smoke Balm paletlerini de oldukça sevdim. Yapıları, renklerini verişleri, diğer farlarla karıştırılabilmeleri çok başarılı. Fiyatları indirimsiz olarak 30 TL civarında ama %50 indirimde alınırsa 15 TL'ye oldukça güzel farlarınız olabilir. İndirim zamanında Gratis'e uğrayarak bu farlara bakmayı unutmayın.

11 yorum:

  1. Siyah değil de başka bir renk olsaydı keşke içinde ama her haliyle hoş farlar güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama siyah da liner olarak çok işe yarıyor. :)

      Sil
  2. Ya cok güzeller! Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel ürünler, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha güzelleri senin olsun canım. Teşekkürler.

      Sil
  4. Renkleri harika, güle güle kullaaan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi ya renkleri çok güzeller. Teşekkür ederim.

      Sil
  5. Kutusu kahverengi olanda gözüm kaldı valla :) çok güzel olmuş yazı!

    YanıtlaSil
  6. güle güle kullan.. ayy keşke ben de smoke balmlardan birini alsaymışıım ... çok güzelmiş...

    YanıtlaSil
  7. En merak ettiğim paletlerden birini yapmışsınız benim için çok faydalı bir yazı olmuş :) sizi takibe aldım banada beklerim :)) http://sanatinsaklisirlari.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  8. Yakinda alicagim far paleti :) (f)

    YanıtlaSil