7 Kasım 2014 Cuma

Ana Sayfa » , , , , » Makyaj Fırçaları- Real Techniques Expert Face Brush

Makyaj Fırçaları- Real Techniques Expert Face Brush

7 Kasım 2014 Cuma
İyi bir makyajınız olsun istiyorsanız, kaliteli ürün kullanmak kadar önemlidir fırçalar. İşini iyi yapmadığını düşündüğünüz bir fondöten ona uygun bir fırça ile harikalar yaratabilir. Real Techniques kozmetik sektöründe en ünlü fırçaların yaratıcısı bir marka. Expert Face Brush ise adı üstünde uzman yüz fırçası. Real Techniques fırçaları ülkemizde olmadığı zamanlarda en merak ettiğim fırçaydı bu. Artık Real Techniques fırçaları Watsons, Gratis, Migroslarda ve Kozmela internet sitesinde bulabilirsiniz.

real techniques yuz fircasi

Fırçanın tasarımı oldukça şık. Expert Face Brush sık kıllara sahip, kılları koyudan açığa doğru giden bir fırça. Antibakteriyel özelliğe sahip sentetik yapıda kılları oldukça yumuşak. Sentetik kıllı fırçalar kullandığınız ürünü fazla emmez bu nedenle de likit ürünleri uygulamakta oldukça başarılıdırlar. Ne uygularken ne yıkama esnasında kıllarında herhangi bir dökülme olmadı.

real techniques yuz fircasi

Real Techniques Expert Face Brush özellikle fondöten uygulaması için oldukça başarılı bana göre. Sık kılları sayesinde yüzünüzde fırça izi bırakmıyor ve homojen bir dağılım sağlıyor. Peki bu fırça sadece fondöten uygulamak için midir? Tabii ki hayır. Expert Face Brush'ı krem allık, toz allık veya pudra uygulamak için de kullanabilirsiniz. Hepsi içinde harika sonuçlar elde etmek mümkün.

Real Techniques'in fırçalarının bana göre en iyi yüz fırçası olan Expert Face Brush'ı ben fondöten fırçası olarak kullanıyorum. Siz fondöten uygulamak için hangi fırçayı kullanıyorsunuz?

2 yorum:

  1. Ben bu fırçalardan bir alamadım ücret olarak bana çok fazla geliyor belki sağlam bir indirim yakalarsam şansa alacağım siz de güle güle kullanın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet fiyat olarak biraz fazla olabilir ama uzun süre kullanılacağı için o parayı hakediyor bana göre

      Sil